Goli i shënuar nga Miroslav Stoch është shpallur goli më i bukur i vitit 2012. Mesfushori sllovak i Fehnerbahces ka grumbulluar më shumë vota për golin më të bukur se sa dy konkurrentët e tjerë, Falcao dhe Neymar.


/>