Në orën 4 të mëngjesit të së premtes një person i maskuar  dhe i armatosur është futur ne një kazino në qendër të Shkodrës dhe nën kërcënimin e armës ka grabitur  400.000 lekë. Brenda kazinos ishte vetëm personelit. 
Te ndodhur para një presioni nga arma edhe personeli i sigurisë e ka pasur të pamundur të reagojë. Ndaj tij nuk ka pasur rezistencë dhe grabitësi është larguar  nga vendngjarje me mnjë motor që e kishte parkuar jashtë. Ndërsa po merren në pyetje punonjësit për të identifikuar dhe kapur autorët.