Në një kohë që Edi Rama ishte në tribunën VIP bashkë me bashkëshort en, Linda për të parë ndeshjen e kombëtares, djali i tij, Gregor Rama ka fotografuar këto çaste fantastike kur kombëtarja jonë barazoi me Danimarkën. 

Në rolin e fotoreporterit, Gregori është parë nga tifozët e shumtë teksa ai qëndronte së bashku me kolegët e tij fotoreporterë, duke fiksuar momentet më të bukura dhe më kulminante të ndeshjes. Djali i madh i kryeministrit është duke studiuar për pikturë, ndërkohë që një pasion tjetër i tij është edhe fotografia. 

(a.n/GSH/BalkanWeb)