Nj lnd eksplozive ka shprthyer sot n mngjes para zyrs s Ministris greke t Kulturs n qendrn e Athins. Bomba ka shkaktuar vetm dme materiale n ndrtes dhe jo viktima. Deri m tani akti nuk sht marr prsipr nga askush.