Transmetuar me 06072015 - 0746


PUBLICITETMinistri i Ekonomise se Greqise Ianis Varufakis dha doreheqjen nga posti qe mban per ti hapur rrugen nisjes se nje procesi te ri negociatash per marreveshje mes kreditoreve dhe shtetit helenbr
br
ZVarufakis e njoftoi doreheqjen e tij permes nje postimi sot ne mengjes ne rrjetin social Teitterbr
ai dha edhe arsyen pse po largohet nga qeveria e kryeministrit Tsiprasbr
br
Pak pas shpalljes se rezultateve te referendumit mu be e njohur se perfaqesuesit e Eurogroup dhe institucioneve te tjera do te vleresonin mungesen time ne negociata dicka qe kryeministri vleresoi se do te ndihmoje ne arritjen e nje marreveshjeje Per kete shkak une jap doreheqjen si minister i Ekonomise abnoaal

lang enUS

p idlastbrbr