0
brbr

brbrDisa qindra studente jane perleshur ashper me policine ne nje proteste kunder mbylljes se nje kampusi te Universitetit Politeknik te Athinesbrbr
brbrForcat e rendin kane perdorur gazin lotsjelles dhe shkopinjte e gomes per shperndarjen e tyrebrbr
brbrQeveria dhe partia e majte Siriza kane shkembyer akuza te ndersjellta per kete ceshtjebrbr
brbrTv Klanbrbrgreqi kampus studentet TV Klan