Tiranë, 03 maj, NOA - Ministria e Shëndetësisë
shprehet e shqetësuar për shëndetin publik, i cili sipas saj, po vihet në
rrezik nga greva e urisë që po zhvillojnë prej disa ditësh, disa deputetë të
opozitës dhe qytetarë.Në një dalje për mediat, ministri Petrit
Vasili deklaroi se nuk ka asnjë informacion për kushtet brenda ambienteve ku po
zhvillohet greva e urisë pasi organizatorët e grevës nuk kanë lejuar shërbim shëndetësor
brenda çadrave.

Nuk kemi informacion për kushtet e grevës
pasi skemi komunikim me organizatorët e grevës. Me aq sa ju kemi komunikuar ne
kemi shërbim vetëm në terren dhe jo në ambientet e brendshme. Por ne kemi
asistuar nga pikëpamja shëndetësore pasi jemi të preokupuar për shëndetin publik.
Jemi gati të ofrojmë gatishmëri 24 orë dhe këtë e kemi bërë prej disa ditësh. Në
ambientet pranë çadrave ku janë ngujuar grevistët kemi vendosur një ambulancë për
të qenë gati në çdo rast, tha Vasili.Këtë deklaratë ministri Vasili e bëri gjatë një
konference për mediat ku komunikoi urdhrin më të ri për ruajtjen e privatësisë
së pacientit në shërbimin shëndetësor.Vasili u kërkoi bluzave të bardha të shmangin
nxjerrjen e të dhënave të cilat sipas urdhrit tashmë do të jenë kompetencë vetëm
e mjekut kurues dhe në raste të vecanta e shefit të shërbimit.Në ditën e tretë të grevës së urisë së deputetëve
të opozitës e qytetarëve, gjendja shëndetësore paraqitet e qetë me përjashtim të
rastit të deputetes Klodiana Spahiu e cila është dërguar mbrëmjen e së dielës në
spitalin ushtarak për të marrë ndihmë mjekësore pas disa komplikacioneve që ka
shfaqur në shëndet.b.a/NOAvar _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")