Gripi kulmon ne shkurt-marsE hene 28 Janar 2013 1704

p styletext-align justify Gripi kulmon ne shkurt-marsNe gjysmen e dyte te muajit shkurt dhe fillimin e marsit Shqiperia pritet te perfshihet nga nje numer i larte rastesh te prekur nga gripiMinistria e Shendetesise ka qetesuar popullaten duke pohuar se per momentin behet fjale vetem per pese persona te prekur nga gripi dhe jo nga ai tip qe perfshiu Ameriken dite me pare Edhe rastet e izoluara ne QSUT kane pasur komplikacione per shkak se nuk kane pasur vetem virusin e gripit Drejtuesit e shendetesise deklaruan se jane marre masat me furnizimin me ilace edhe ne rast te ndonje epidemie te mundshmep
p styletext-align justify p
p