DANIEL GODELLIKombetarja e peshengritjes do te grumbullohet me 3 tetor ne prag te boterorit te Parisit dhe do te perfaqesohet me 10 sportiste.

Nje muaj kohe kane peshengritesit tane per te bere pergatitjet e fundit per te arritur rezultate sa me te larta me qellim kualifikimin e nje numri sa me te madh te sportisteve shqiptare ne olimpiaden e Londres ne vitin 2012. Kryesia e Federates se Peshengritjes ka bere publik emrat e sportisteve qe do perfaqesojne shtangen shqiptare ne France. Bie ne sy rikthimi i peshengritesit Ilir Suli pas nje periudhe te gjate larg kombetares. Ekipi i meshkujve do te perbehet nga Daniel Godelli Erkand Qerimaj Briken Calja Hysen Pulaku Ervis Tabaku dhe Endri Karina. Perfaqesuesja e femrave perbehet nga Romela Begaj Fetie Kasa Sheriana Ruci dhe Shqiponja Kuaci. Pas kesaj mbledhje kryesia e peshengritjes ka vene edhe objektivat e saj ne boterorin e Parisit. Por per te arritur rezultate sa me te larta federate e peshengritjes ka vene ne dispozicion te sportisteve ambientet e reja ku nuk mungojne palestra e re salla e forces mjeku qendra e dopingut dhe trajtimi ushqimor. Sipas zotit Ademi ekipi do te qendroje i grumbulluar deri ne olimpiaden e Londres.Shiko kroniken video