brbrTe gjithe ata qe jane te interesuar te paguajne fatura te ndryshme mund ti kryejne ato Online Aktualisht jane rreth 260 sherbime qe mund te realizohen nga shtepia pa patur nevoje te pritet ne radhe Ne ceremonine e perurimit te qendres se inovacionit kryeministri Rama tha se metoda e kryerjes se pagesave permes internetit do te rrise cilesine e sherbimit dhe cka eshte me e rendesishmja do te shmange korrupsionin Kryeministri sqaroi me tej se permes kesaj risie tashme shteti do te jete ne gjendje te kryeje dhe kontrolloje cdo sherbim ndaj qytetareve Ministrja e Inovacionit Milena Harito  tha se qendra synon zhvillimin e aktiviteteve per informimin e te gjithe te interesuarve mbi zhvillimet programet iniciativat dhe te rejat e fundit ne fushen e teknologjise ne Shqiperibrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
vizionplustv
br