Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, sot ka pritur Jean Marc Guinchard, Kryetar i Parlamentit Kantonal të Gjenevës.

Musafiri nga Gjeneva, u interesua për zhvillimet në Kosovë dhe tha se Zvicra do ta mbështes Kosovën në të gjitha fazat e zhvillimit të saj, sic edhe ka bërë deri me tani.

Ndërkohë Haradinaj nga ana e tij, e falëndëroi Jean Marc Guinchardin, për përkrahjen e Zvicrës duke shprehur gatishmërinë e tij dhe të Kosovës për thellimin bashkëpunimit ndërmjet dyja vendeve./Zeri./