Transmetuar me 23042014 - 1116
Kryeministri i Kosoves Hashim ThaciKosove23 prill 2014 NOAal- Kryeministri Hashim Thaci ka thene se vendimi per formimin e Gjykates Speciale per denimin e krimeve te luftes eshte vendimi me i veshtire per te gjithe ata qe do te votojne sot ne Kuvendin e Kosovesbr
br
Megjithekete ai ka thene se duhet te votohet per formimin e Gjykatesbr
br
Ne duhet ta ruajme besimin e plot ne SHBA dhe BE u shpreh Thaci Ai theksoi se bashke duhet te kalohet kjo sfide e madhe per Kosovenbr
br
Nuk kemi shume opsione Kemi vetem nje opsion te bashkepunojme me SHBA BE dhe te formojme kete Gjykate ka shtuar aibr
br
Kryeministri Hashim Thaci ka kerkuar voten e te gjithe deputeteve te Kuvendit te Kosoves per te themeluar Gjykaten Speciale per te gjykuar pretendimet e Dick Martytbr
br
Kerkoje nga te gjithe deputetet e te gjitha partive te votojne pro themelimit te Gjykates ka thene Thaci Noaal

lang enUS

p idlast