Nga Express me 21 nentor 2010 ne ora 1950

Vetem gjysme ore nga mbyllja e dyerve te qendrave te votimit drejtuesit e shtabit zgjedhor te PDK-se ne Rahovec kane thene se kandidati i tyre Xhelal Canziba eshte duke i prire gares zgjedhore per kryetar te komunes.Ne nje prononcim per Kosovapress shefi i shtabit zgjedhor te PDK-se Xhemajli Haxhimustafa ka thene se informatat e para nga terreni tregojne se kandidati Xhelal Canziba eshte fitues i gares per kryetar te komunes.147Sipas informatave qe vijne nga vendvotimet deri ne 18.15 kane dal ne zgjedhje rreth 43 per qind te qytetareve me te drejte vote dhe nga numerimet e para shihet se PDK-ja dhe kandidati i saj kane vjele numrin me te madh te votave dhe se paku do t146i kalojme 6 mije e 500 vota148 ka thene ai.Ne kete rast Haxhimustafa ka mohuar kritikat e disa subjekteve politike se PDK-ja ka ndikuar ne procesin zgjedhor. /kosovapress/