Helikopterët e kompanisë Viva të cilët kanë qenë gjithatë gjithë kësaj kohe në dispozicion për të ndërhyrë në vatrat e zjarrit e kanë të pamundur një operacion për shuarjen e tyre me ujë në zonën Manatisë.


Helikopterët janë në gatishmëri, por për shkak të erës së fortë e ka bërë të pamundur ndërhyrjen. Helikopterët po presin rastin më të parë që të përmirësohet era e fortë  dhe për të ndërhyrë nga ajri.


Helikopterët Viva kanë ndihmuar gjatë stinës së nxëhet dhe me shumë vatra zjarri në eliminimin e tyre  duke fluturuar edhe në terren të vështirë.


/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter