Knidi Kssidi Bashari keshilltari i Ministrise se Financave eshte vene nen lupen e Byrose Federale te Hetimit ne SHBA pasi rezulton i implikuar ne nje megamashtrim kompjuterik dhe mashtrime me transferta elektronikebr
br
41-vjecari Bashari eshte gjurmuar prej janarit 2015 nga FBI dhe Seksioni i Krimit Kompjuterik dhe Prones Intelektuale i Departamentit Amerikan te Drejtesise te cilet kane zbuluar 5245 veprime elektronike te cilesuara si kriminale duke infektuar 475532 adresa IP ne 225 shtetete cilesuara nga FBI si viktima pasi i kane sjelle deme te shumta financiare dhe jo vetembr
br
Mes viktimave eshte dhe vete kompania prestigjoze Microsoft shkruan Shqiptarjacom Keshilltari i ministrise se Financave rezulton te kete hyre pa autorizuar ne rrjetet kompjuterike duke interceptuar kredencialet e llogarive te perdoruesve te sherbimeve te shumta ne rrjet duke bere te mundur sulme te grupuara per mohimin e sherbimeve dhe duke krijuar nje mekanizem per infektime te metejshme

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix