0
brbr

brbrPerfaqesuesja Shqiptare e Futbollit te Salles eshte shortuar me Francen Moldavine dhe San Marinon si pjese e Grupit D paraeliminator te Euro 2016brbr
brbrNdeshjet do te zhvillohen ne janarin e ardhshem ne Moldavibrbr
brbrNe turin tjeter kualifikohet fituesi i grupit dhe ekipi me rezultativ mes vendeve te dytabrbr
brbrKjo do te jete pjesemarrja e gjashte e Shqiperise ne kualifikuset e Kampionatit Europian te futbollit te sallesbrbr
brbrPerfaqesuesja Shqiptare e Futbollit te Salles ne 14 ndeshje te zhvilluara ne Europian ka fituar 4 barazuar 1 dhe humbur 9brbr
brbrFaza finale e Europianit do te zhvillohet ne Serbi ne vitin 2016brbr
brbrTv KlanbrbrEuro 2016 Futboll Salle short