var fbShare url httpvizionplusalhistoria-e-munguar-e-artitsize smallbrbrNje histori arti qe i mungonte bibliotekes se galerise asaj te nje studenti te artit vizual ne Shqiperi por edhe nje botim me shume per te njohur me te miret piktore shqiptare Ky eshte botimi me i ri i studiueses Suzana Varvarica Krijimtaria dhe vepra e artisteve me te mire ndahen ne kater pjese Botimi hapet me nje tekst estetik nga studiuesja e cila e ka perdorur kete strukture per te ndare edhe epoka apo ngjyrime te ndryshme stilistike ne historine e artit vizual ne Shqiperibrbr
brbrbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br