Katër fëmijë nga një qendër holandeze e kujdesit ditor vdiqën nga përplasja e një treni dhe një biçiklete elektrike. Fëmijët po dërgoheshin në shkollat lokale me biçikletë kur ka ndodhur aksidenti në qytetin Oss.


Ndërkohë, një fëmijë dhe një grua janë plagosur rëndë. Ministrja e Infrastrukturës, Stientje van Veldhoven, shprehu keqardhje për viktimat.


20 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)