Në ndeshjen e Ligës së Kampionëve mes Milan dhe Zenit, skuadra ruse arriti të marrë rezultat të favorshëm për të shkuar në Europa League. Por e keqja e fundit të kësaj ndeshje ishte një përplasje mes trajnerit Spalleti dhe yllit të skuadrës Hulk.


Spalleti e zëvëndësoj brazilianin Hulk në minutat e fundit të ndeshjes, gjë e cila si pëlqeu aspak.


”Kjo ështe tepërt. Nuke duroj më unë këtë. Do të përshëndes ty dhe të tjerët. Çka është boll, është boll” thuhet ti ketë thënë Hulk Spalletit, i cili mundohej ta qetësonte.


Pas ndeshjes Hulk i qetësuar deklaroi se është lodhur në Rusi nga të tilla situata ndërsa tha se në afatin e janarit do të kërkoj skuadër të re.