Ka kaluar muaj shumë të vështirë, prej ndarjes nga i dashuri, zhvendosja në Londër e poashtu edhe puna me shumë stres, andaj duket se ka ndikuar në rrënien e Nicole Scherzinger në peshë.
35 vjeqarja, është parë me një stomak të sheshtë, ndërsa edhe duart dhe këmbët e saj ishin shumë më të holla./Indeksonline/