brbrBatuta spontane dhe te qeshura te tilla mund ti gjeni vetem ne nje vend Apartamenti 2XL e ka tashme prej vitesh kete merite E diela mbrema ka shenuar edhe nisjen e nje sezoni te ri te formatit ku humori bazohet si gjithmone tek improvizimi Por Apartamenti 2XL nuk ka qene i vetmi argetim i te dieles Vizion Plus rinisi kete fundjave paketen e programeve humoristike dhe argetuese Al Pazar startoi sezonin e tij te peste te shtunen mbrema ne oren 2100 si gjithmone nen drejtimin e mjeshtrit te humorit Agron Llakaj dhe aktoreve te tjere te Show-t Krahas Apartamentit me te dashur te shqiptareve dhe Al Pazar-it te dielen ne Vizion Plus nuk mungon as formati tashme tradite i ekranit tone By Pass Showbrbr
br