Kolegji i Posaçëm i Apelimit shkarkoi Shkëlzen Selimi, ish gjyqtar i Gjykatës së Lartë. Vendimi për lënien në fuqi të shkallës së parë u mor pas 6 orësh në Dhomën e Këshillimit. Trupa gjykuese e përbërë nga  Ina Rama, Sokol Çomo, Albana Shtylla, Natasha Mulaj e Rezarta Schuetz, vendosi unanmisht për shkarkmin e Selimit.


Më herët, KPK tha se gjyqtari ishtë i ndikuar nga krimi, pasi pati kontakte me shtetasin A.I., që është Arben Isufi dhe një person tjetër nga Vlora, i dënuar për trafik droge.


Top Channel