Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur sot një operacion në zonën e “Syrit të Kaltër” në bashkinë e Finiqit.  IKMT ka planifikuar të prishë në këtë zonë turistike 16 objekte pa leje ndërtimi.


Objektet janë të madhësive të ndryshme, një dhe dy katëshe, konstruksione druri, me objekt shërbimi.


11 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com