Tiranë - Plot 81 zyra nuk kanë deklaruar pasurinë e tyre brenda afateve ligjore, e këtu përfshihen edhe ministra si ajo e Kulturës Mirela Kumbaro.

Për pasojë, ndaj tyre është vënë gjobë me 1 milion lekë të vjetra. Midis emrave në listë janë edhe deputetët Tom Doshi, Artur Bushi, apo Mhill Fufi.

"Nga verifikimi paraprak, i kryer nga ILDKPKI, u evidentua se 81 subjekte deklarues nuk kanë përmbushur këtë detyrim ligjor. Për rrjedhojë, ndaj këtyre subjekteve deklarues, shkelës të detyrimit për deklarim pasurie, Inspektori i Përgjithshëm ka aplikuar masën administrative me "gjobë" në vlerën 100.000 (njëqind mijë) lekë", thuhet në njoftim.

"ILDKPKI-ja, u bën thirrje subjekteve që nuk kanë kryer në kohë deklarimin e pasurisë për ta përmbushur atë pa vonesë, pasi mos deklarimi apo refuzimi për të deklaruar interesat private passjell humbje të funksionit publik dhe ndjekje penale, në përputhje me nenin 257/a të Kodit Penal. Këto masa do të zbatohen nga ILDKPKI për të gjithë subjektet që vazhdojnë të jenë në shkelje të ligjit duke refuzuar deklarimin e interesave private", thuhet më tej.

Nr. Emër Atësi Mbiemër Funksioni Institucioni

1 Agim Niman Bajraktari Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik D.P.Doganave
2 Adriatik Xhevdet Kaloshi Doganier Pranim/Peshoreje D.P.Doganave
3 Arben Pashko Goraj Doganier Klasifikimi/Vlerësimit, Kontrollit Fizik D.P.Doganave
4 Besnik Rexhep Bishanaku Doganier Pranim/Peshoreje D.P.Doganave
5 Luan Ferik Veizaj Doganier C3 D.P.Doganave
6 Halil Ali Dida Doganier D.P.Doganave
7 Dorian Nexhmedin Dingo Oficer Ndërlidhës D.P.Doganave
8 Eno Myzafer Gupe Doganier Peshore D.P.Doganave
9 Gentian Tahir Daja Drejtor Rajonal D.P.SH.T.RR
10 Azem Hamdi Kola Inspektor D.P. Tatimeve
11 Artur Nevruz Doko Inspektor Kontrolli D.P. Tatimeve
12 Novruz Dajlan Kapo Inspektor I Pare D.P. Tatimeve
13 Mondi Eshref Mekolli Inspektor D.P. Tatimeve
14 Andi Besnik Ahmetaj Inspektor I Verifikimit ne Terren D.P. Tatimeve
15 Valbona Hamdi Myslymaj Inspektor Zbatimi D.P. Tatimeve
16 Brunilda Astrit Kasmi(Dibra) Gjyqtar Gjykata e Rrethit
17 Osman Laze Aliu Gjyqtar Gjykata e Rrethit
18 Klodian Balil Rado Gjyqtar Gjykata e Rrethit
19 Tom Gjeke Doshi Deputet Kuvendi i Shqipërisë
20 Tommy Petraq Kola Drejtor i Sherbimit te Komisioneve Parlamentare Kuvendi i Shqipërisë
21 Artur Xhek Bushi Deputet Kuvendi i Shqipërisë
22 Mhill Pjeter Fufi Deputet Kuvendi i Shqipërisë
23 Enio Ilir Hasanaj Drejtor i Sherbim Mirmbajtjes Kuvendi i Shqipërisë
24 Jonian Ismail Molla Këshilltar Kuvendi i Shqipërisë
25 Erjon Shpëtim Ndroqi Drejtor Kabineti Ministria e Arsimit dhe Sportit
26 Pal Gjok Marku Drejtor i Pergjithshem i Policise se Burgjeve Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
27 Iliaz Theodhori Labi Zv/Drejtor i Përgjithshëm & Drejtor i Teknologjisë së Përpunimit të Informacionit Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
28 Armand Dhanil Reveli Drejtor i Auditit të Brendshëm Ministria e Energjisë dhe Industrisë
29 Borjana Vasil Shaka Drejtor Drejtorie Ministria e Energjisë dhe Industrisë
30 Gentian Lavderim Çoçoli Drejtor i Pergjithshem Ministria e Kulturës
31 Edmonda Isuf Shkjezi Drejtor Ministria e Kulturës
32 Kujtim Rexhep Dumi Drejtor i Cirkut Kombëtar Cirku Kombetar
33 Shpetim Qazim Shehu Drejtor i Finances Ministria e Kulturës
34 Lauresha Bashkim Basha Drejtor Kabineti Ministria e Kulturës
35 Agim Sulo Haxhiraj Drejtor DRKK Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare
36 Ilir Rustem Kerni Drejtor i Pergjithshem, TKOB Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit
37 Evien Maksim Dako Drejtor, Zyra Shqiptare per te Drejten e Autorit Zyra Shqiptare per te Drejten e Autorit
38 Albert Subi Kasi Drejtor DRKK Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare
39 Ilda Aleko Bozo(Rusha) Drejtor i Drejtorisë Monitorimit të Strategjive Ndërsektoriale Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë
40 Ahilea Kristofor Deçka Drejtor Rajonal i Formimit Profesional Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional
41 Gentjana Said Sula Zv.Minister Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë
42 Adela Sadri Abazi Drejtor Drejtorie Ministria e Punëve të Brendshme
43 Pëllumb Xhafer Qazimi Ambasador-Kroaci-Slloveni Ministria e Punëve të Jashtme
44 Ferit Ibrahim Hoxha Ambasador-Misioni OKB/New Jork Ministria e Punëve të Jashtme
45 Mal Bajram Berisha Ambasador ne Ambasaden e RSH ne Londer Ministria e Punëve të Jashtme
46 Ridi Eduard Kurtezi Ambasador ne Madrid Ministria e Punëve të Jashtme
47 Dritan Enver Tola Ambasador në Francë Ministria e Punëve të Jashtme
48 Brunilda Flamur Mersini Drejtor i Spitalit Rajonal Spitali Rajonal
49 Mirela Josif Çela Drejtor Qendra Komb. e Cilesise, Sig. dhe Akreditimit te Inst. Shendetesore
50 Ermal Dulejman Topalli Drejtor i Dr. se Licensimit dhe Rregullave te Ndertimit Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës
51 Eridana Aqif Ylli Pergjegjes i Deges se Shoqerive Publike Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregëtisë dhe Sipërmarrjes
52 Dritan Naim Manaj Kryetar i Deges se Shoqerive Publike Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregëtisë dhe Sipërmarrjes
53 Adelina Mersin Greca Drejtor i Pergjithshem i Agjencise Kombetare e Planifikimit te Territorit Agjencia Kombëtare e Planifikimit te Territori
54 Xhevit Qemal Bushaj Prefekti Prefektura
55 Ilia Vasil Jolldashi Këshilltar Ligjor Presidenca
56 Brikena Besnik Arapaj Keshilltare per Median dhe Marredhenien me Publikun Presidenca
57 Justinian Abaz Zyka Kryetar i Komunës Cukalat Qarku Berat
58 Aranit Xhemal Skepi Kryetar i Komunës Fushe-Cidhen Qarku Dibër
59 Bajram Halim Himallari Kryetar i Komunës Kala e Dodës Qarku Dibër
60 Vehbi Ramadan Xheka Kryetar i Komunës Gjoricë Qarku Dibër
61 Ali Lik Drenova Kryetar i Komunës Luzni Qarku Dibër
62 Hamit Xhaferr Gjokrosa Kryetar i Komunes Rukaj Qarku Dibër
63 Sulejman Rushit Ibrahimi Kryetar i Komunës Ishëm Qarku Durrës
64 Xhevahir Sali Bilja Kryetar i Komunes Cudhi Qarku Durrës
65 Nuri Nazif Koraj Kryetar i Komunës Ngracan Qarku Fier
66 Pajtim Neim Gllava Kryetar i Komunës Ruzhdie Qarku Fier
67 Ramis Bektash Malaj Kryetar i Komunës Kutë Qarku Fier
68 Astrit Rrapo Sejdinaj Kryetar i Komunës Fratar Qarku Fier
69 Ilia Mantho Kuro Kryetar i Komunës Lunxheri Qarku Gjirokastër
70 Arqile Jorgo Mekshi Kryetar i Komunes Zagorie Qarku Gjirokastër
71 Shpëtim Albert Liço Kryetar i Komunës Qender Erseke Qarku Korçë
72 Ahmet Hysen Dede Kryetar i Komunës Ujmisht Qarku Kukës
73 Astrit Isa Dobrushi Kryetar i Komunës Shemsi Qarku Kukës
74 Gjovalin Frrok Gjoni Kryetar i Komunës Ungrej Qarku Lezhë
75 Ilir Pjeter Pjetraj Kryetar i Bashkisë Mamurras Qarku Lezhë
76 Vladimir Nikoll Gjikolaj Kryetar i Komunës Selitë Qarku Lezhë
77 Gani Hajdar Allushi Kryetar i Komunës Zall-Herr Qarku Tiranë
78 Genc Ramazan Drita Kryetar i Komunës Bërzhitë Qarku Tiranë
79 Kastriot Ndue Marku Drejtor Ujësjellës-Kanalizime sh.a.
80 Arben Petref Kaçorri Administrator Ujësjellës-Kanalizime sh.a.
81 Mirela Mentar Kumbaro Ministër Ministria e Kulturës (Formular i vjetër, deklarate e pavlefshme)