KarburantetInspektorati Qendror Teknik, ka bllokuar 13 subjekte hidrokarburesh për shkelje të dokumentacionit.  Në një njoftim zyrtar, bllokimi ka nisur gjatë inspektimeve të kryera gjatë periudhës mars 2015 në disa qytete të Shqipërisë.


Ndërkohë po në këtë kohë, IQT, ka gjobitur 17 subjekte nga të cilat 1 për mungesë dokumentacioni dhe 16 për mungesë cilësie. Aksioni masiv pritet që të nisë së shpejti, ku subjektet hidrokarbureve do u nënshtrohen kontrolleve të detajuara.


30 prill 2015 (gazeta-Shqip.com)


Ky shkrim IQT bllokon 13 subjekte hidrokarburesh për shkelje dokumentacioni u publikua me pare te Gazeta SHQIP Online.