Sipas mediave angleze, militantët xhihadistë të ISIS janë duke përgatitur një atentat kundër Britanisë së Madhe.

“ISIS planifikon të rrëmbejë dhe vrasë rojet e Mbretëreshës Elisabetë. Rojet e Mbretëreshës janë njoftuar për planin e terroristëve”, shkruan britanikja ‘The Mirror”.
Raportohet se gjithçka u zbulua nga Shërbimet Sekrete që përgjuan dhe zbuluan bisedat në internet.

Pas informacioneve, ushtarët që ruajnë pallatet kryesore mbretërore janë në gjendje të lartë gatishmërie.

 

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};