Gonzalo Jara është një provokues i turpshëm i futbollit. Ylli kilian u bë i famshëm me gjestin e dobët të tij mbrëmë kur i futi gishtin nga mbrapa Edinson Cavanit.
Por dy vite më parë një gjest të ngjashëm kishte tentuar të ia bëjë edhe Luis Suarezit. Por Suki është Suki dhe nuk e kishte duruar shumë. Pasi ia kishte kapur organin gjenital, Suarez e kishte goditur me boks në fytyrë atë./Indeksonline/

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


https://