Në fshatin Zhur të Prizrenit një person ka raportuar në polici se në garazhin e tij i janë vjedhur vegla pune dhe gjësende të tjera në vlerë të 10 mijë euro.
Policia njofton se lidhur me rastin janë intervistuar katër të dyshuar të cilët kanë pranuar se kanë kryer veprën, ndërsa me vendim të prokurorit të njëjtit janë liruar në procedurë të rregullt. 

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};