Transmetuar me 12032014 - 1440
Prishtine 12 mars 2014 NOAal- Ministri i Puneve te Jashtme i Kosoves Enver Hoxhaj priti ne takim lamtumires ambasadorin e deritanishem te Shqiperise ne Kosove Islam Laukabr
br
Gjate takimit Hoxhaj vleresoi larte kontributin e ambasadorit Lauka gjate misionit ne Kosovebr
br
Marredheniet tona jane te shkelqyera ne rrafshin diplomatik dhe politik Ambasadori Lauka gjate ketyre viteve ketyre marredhenieve iu ka dhene permbajtje iu ka dhene prioritete te qarta dhe ne emer te Qeverise dhe te qytetareve e falenderova per kete mbeshtetje te madhe qe i ka dhene Kosoves ka thene ministri Hoxhajbr
br
Nderkohe ambasadori i deritashem Islam Lauka ka shprehur mirenjohje per institucionet dhe per gjithe popullin e Kosoves per pritjen qe i kane bere gjate misionit ne Kosovebr
br
Nderkaq ministri Hoxhaj priti ne takim ambasadorin e ri te Shqiperise ne Prishtine Qemal Minxhozi i cili i dorezoi kopjet e letrave kredencialebr
br
Gjate takimit ministri Hoxhaj i ka uruar sukses ne misionin e tij ne Kosove ambasadorit Minxhozi si dhe ka shprehur vullnetin e Qeverise se Kosoves per fuqizimin e metejshem te marredhenieve te gjithanshme me Shqiperineaynoaal


p idlast