Me Milanin gjithmonë e më të interesuar për zonën Portello ku kërkon të ndërtojë stadiumin e ri, Interi po studion mundësinë e përvetësimit dhe rikonstruksionit të stadiumit "San Siro" gjatë viteve në vazhdim.Sipas "Il Sole 24 Ore", presidenti zikaltër Erick Thohir kërkon ta bëjë të tijin stadiumin pa paguar për stadiumin, por duke investuar 70 milionë euro për rikonstruksionin e tij.Kështu, gjithçka mbetet në vendimin e Komunës së Milanos. /Indeksonline/

 SSSA
ASSAdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};