TIRANE - Arben Isaraj, deputeti i PS-së të cilin zëdhënësja e kryeministrit Erla Mëhilli e akuzoi se së bashku me makinën e tij ka tentuar të nxjerrë nga rruga makinën ku udhëtonte ajo dhe sfati i kryeministrisë i është përgjigjur kësaj të fundit po në facebook.
 
“Nuk mbulohet paniku me gjethe fiku. “- i shkruan Isaraj Mëhillit, duke shtuar se “Shpifjet dhe paniku po shoqërojnë fushatën e qeverisë në ikje”


(Foto: Postimi i Arben isarajt)

(Redaksia online)
(sg/shqiptarja.com)