Në shënimet e tij, Comey konfirmon se Trump i referohej komenteve të bëra nga Putin gjatë një takimi në Shtëpinë e Bardhë në 2017-n.


Në atë takim, Trump i tha ish shefit të FBI se “historia e prostitutave është një budallallëk”, duke iu referuar një dosjeje mbi një takim të presupozuar mes Trump dhe prostitutave në një hotel në Moskë.


Lidhur me komentet e Putin, Comey shkruan se Trump nuk i kishte thënë se kur ia kishte shprehur presidenti rus të tilla gjëra.


Kjo del nga kujtimet e Comey, dorëzuar nga Departamenti i Drejtësisë Kongresit, të bëra publike nga Associated Press.


20 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)