Ish-Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara, Barbara Bush ka probleme shëndetësore, por ajo ka refuzuar që të kurohet.


Pas disa hospitalizimesh në kohët e fundit dhe pas konsultimit me familjen dhe mjekët, zonja Bush, tani 92 vjeçe, ka vendosur të mos kërkojë trajtim shtesë mjekësor, tha Jim McGrath., zëdhënës i familjes.


Barbara Bush është gruaja e George Bushit, presidentit që ka shërbyer nga viti 1989 deri më 1993, dhe nëna e George Ë. Bushit, i cili ka shërbyer dy mandate presidenciale, nga 2001 deri më 2009.


Barbara dhe George Bush kanë gjashtë fëmijë dhe janë të martuar që nga viti 1945, më gjatë se çdo çift presidencial në historinë amerikane.16 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)