renato_1482253029-3867518 ranattto-550x429Një ditë pas fitores së spektaklit të kërcimit Dance With Me masterchefi Renato Mekolli ka shprehur gëzimin e tij për këtë arritje në Instagram.


Ndër të tjera ai thekson se ishte bukur të ishe pjesë e Dance With Me dhe gjithashtu se kënaqësinë në jetë e merr nga gjërat që nuk e pret: Kënaqësitë më të mëdha vijnë gjithmonë nga gjërat që nuk i pret.


Ishte bukur të isha pjesë e Dance With Me, një produksion i madh dhe i kuruar me energjinë e pashtershme të Vera Grabocka dhe Alketa Vejsiu.


Falenderimi im shkon për të gjithë ju miq, që gjithmonë më keni mbështetur e sigurisht për koreografin Albi Nako, për partneren time Laura Nezha e për Irsi Agolli si dhe Graciano Tagani!,-përfundon Renato postimin e tij.