Përfaqësuesja e Italisë i ka zyrtarizuar sot fanelat e reja të cilat do ti veshë në Kampionatin Botëror që do të mbahet në Brazil. "Puma" i ka dizajnuar këto fanela të cilat i kanë magjepsur lojtarët azzurë dhe tifozët e Italisë.
Ngjyra e fanelave do të jetë ajo tradicionale, kaltër e bardhë. Fanelat e reja janë të dizajnuara që të jenë më të ngushta duke bërë që lojtarët e Italisë në një mënyrë të prezantojnë trupin e tyre sepse sipas "Pumas" Italia njihet për lojtarët shtatëgjatë që ka./Indeksonline/


SSSA
ASS