Nisma për Kosovën e ka publikuar listën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Në këtë listë janë përfshirë 21 kandidatë, derisa prijnë Fatmir Limaj dhe Jakup Krasniqi.
Ja lista e 21 kandidatëve të Nismës:

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


1. Fatmir Limaj
2. Jakup krasniqi
3. Valdete Bajrami
4. Bilall Sherifi
5. Zafir Berisha
6. Selvije Rexhepi
7. Imri Ilazi
8. Fitim Selimi
9. Albulena Balaj
10. Xhevat Bislimi
11. Sedullah Hoxha
12. Albana Xhemshiti
13. Bedri Statofci
14. Muharrem Kuçi
15. Edona Shabani
16. Izet Ibrahimi
17. Haxhi Shala
18. Shukrije Bytyqi
19. Nehat Maxhuni
20. Shekip Fazliu
21. Lumturije Krasniqi