e Premte 6 Shkurt 20151457 pm


brbrPastrimi eshte nje pjese e pandashme e jetes sone Telefoni xhinset por edhe kafshet shtepiake duan nje pastrim me detaje shpeshhereSSSAbrASSPor sa shpesh duhet te kthejme cdo gje permbys dhe ti pastrojme ato me themeleSSSAbrASSSipas specialisteve te higjenes mikrobet dhe shume lloje bakteriesh ndodhen aty ku ju nuk e mendoni aspakSSSAbrASSKerkuesit kane zbuluar se prekja e telefonave e cila ndodh rreth 150 here ne dite mund te shkaktoje mbi 7000 lloje bakteriesh ne 51 telefone mostraSSSAbrASSDuke u nisur nga kjo telefoni eshte nje mjet qe duhet pastruar cdo diteSSSAbrAbrAbrASSNe nxjerrim miliona qeliza te lekures cdo dite gjate kohes qe fleme apo pushojme ne carcafet tane duke perfshire edhe clirimin e djersesSSSAbrASSKjo terheq pluhur merimangash qe ushqehen ne to  Kjo mund te shkaktoje alergji dhe irritim syshSSSAbrASSRekomandohet qe carcafet te lahen nje here ne javeSSSAbrbrASS Ju ka shkuar ndermend se ne sytjenat tuaja mund te formohet mykSSSAbrASSSipas ekspertes Kelly Dunmore kjo veshje eshte e predispozuar te kete myk te demshem per lekuren qe mund ti shkaktoje asaj irritimSSSAbrASSPer kete ato duhen lare pasi i keni veshur dy-tre hereSSSAbrAbrAbrASSKuleta juaj mund te jete e mbushur me parate qe kane vlere por gjithashtu edhe me bakteriet e shumta qe vijne prej tyrebrSSSAbrASSTeksa e hapni ne vende publike aty ku me shume jeni te ekspozuar per mikrobe edhe parate qe kalojne dore me dore kane te njejten pasoje Ajo duhet lare nje here ne javeSSSAbrASSKeshtu pra kujdesuni edhe per higjenen e kuletes suaj jo vetem per ta pasuruar ateSSSAbrASSSSSAbrASSbrbr

tweet
br