Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, në ceremoninë e prezantimit të listës për deputetë për zgjedhjet e 8 qershorit, ku ka shpallur edhe zyrtarisht kandidaturën e tij për Kryeministër.
Lideri i AAK-së ka thënë se Kosova është vendim me pasigurt, me papunësi dhe varfri më të lartë në Evropë dhe me qeveri më të korruptuar në botë.
Ai tha se vazhdimi edhe i një mandati i kësaj qeveri do te ishte fatale për Kosovën.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


“AAK, unë, ekipi im kemi plan, kemi vizion, kemi Drejtimin e Ri, i cili në vete përmban hapjen e vendit te punese, rritjen e pagave, zhvillim ekonomik. Prandaj qytetar të nderuar kërkoj votën dhe besimin tuaj për qeverisjen e ardhshme”, ka thënë Haradinaj, në ceremoninë e prezantimit të listës për deputetë për zgjedhjet e 8 qershorit.
Më poshtë po ua sjellim listën e emrave të kandidatëve për deputet të prezantuar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës. 
Agim Hazrolli
Ahmet Isufi
Ali Berisha
Ali Lajqi
Anton Berisha
Arbresha Nallbani
Ardian Gjini
Ardita Ramadani
Bahri Gashi
Bali Muharremaj
Bastri Lenjani
Bedri Gashi
Bekë Berisha
Besnik Tahiri
Blerim Kuçi
Blerim Shala
Borë Balaj
Bujar Morina
Burbuqe Bakia
Burim Ramadani
Daut Haradinaj
Dervish Tahiri
Donika Kadaj Bujupi
Drita Curri
Drita Kukaj
Enver Gashi
Ernest Luma
Esat Peci
Fatime Hasani
Fatmir Humolli
Fatmir Kastrati
Fehmi Fetahu
Fetije Huruglica
Florije Boshnjaku
Gani Dreshaj
Gazmend Abrashi
Gent Begolli
Hafir Hoxha
Hajdar Sutaj
Hamëz Cena
Hamide Gashi
Hasan Cacaj
Idriz Selimaj
Ismet Abdullahu
Izet Rushiti
Jahja Lluka
Jeta Rafuna
Jonuz Salihaj
Kadri Privanjeva
Kymete Bajraktari
Lahi Ibrahimaj
Laua Kryeziu
Luan Jaha
Lulzim Kabashi
Lulzim Peci
Lulzim Zeneli
Lumturie Blakaj
Magbule Shkodraj
Mazllum Kumnova
Mejreme Maraj
Melihate Tërmkolli
Meliza Haradinaj
Mentor Ferizi
Milazim Abazi
Mirvete Lalloshi
Muhabet Halili
Muhamet Kelmendi
Musah Gjakova
Naim Celaj
Naser Troni
Nexhat Daci
Nexhmedin Shala
Nik Gjeloshi
Njazi Idrizi
Palë Canaj
Palë Lekaj
Pranvera Dobruna
Qazim Xani
Ramush Haradinaj
Refki Bytyqi
Remzi Mehmeti
Rexhep Kadriu
Rifat Lila
Rrustem Berisha
Shkelzen Jusaj
Shkumbin Demalijaj
Shyqeri Memaj
Smajl Latifi
Teuta Berisha
Teuta Durmishi
Teuta Haxhiu
Time Kadrijaj
Tomë Hajdari
Valdete Bekteshi
Pasilika Zotaj
Vlora Hasani
Xhafer Zymberi
Xhaver Zaiqi
Xhmeshir Rashiti
Xhenet Syka
Xhevdet Duraku
Xhevrije Peci
Zenel Kuqi
Zenun Halili
Zeqë Kiqina./Indeksonline/