Drejtoria e Policise Qarkut Elbasan ka marre nje sere masash organizative ne drejtim te sigurimit te rendit dhe qetesise per zhvillimin sa me normal te ndeshjes Shqiperi-Serbi e cila do te zhvillohet me date 08102015 ne oren 2045 ne Stadiumin Elbasan Arenabr
br
Ne oren 0800 te dates 08102015 do te bllokohen disa segmente rrugore si dhe do te ndalohet qarkullimi i mjeteve ne keto akse rrugore konkretishtbr
br
Bulevardi Qemal Stafa qe fillon nga Posta deri ne dalje te unazes per ne Librazhdbr
br
Bulevardi Aqif Pasha qe fillon nga 1 Maji deri tek ish-konservimi i vjeterbr
br
Nga ish-konservimi i vjeter deri tek Hajrullajtbr
br
Nuk do te lejohet parkimi i mjeteve nga rrethrrotullimi i luleve deri tek rrethrrotullimi i Zaranikesbr
br
Nuk do te lejohet parkimi i automjeteve perreth dhe perballe stadiumitbr
br
Nuk do te lejohet levizja dhe parkimi i mjeteve ne dy bulevardet kryesorebr
br
Hyrja e sportdashesve do te filloje ne oren 1630 dhe do te mbaroje ne oren 2015 me qellim shmangien e radheve te gjata ne hyrje per ne stadiumbr
br
Lidhur me ndeshjen do te angazhohen 1500 punonjes policie nga keto 308 punonjes policie do te jene nga Drejtoria e Policise Qarkut Elbasanbr
br
Nuk do te lejohet marrja e femijeve te mitur pa u pajisur me biletebr
br
Te gjithe sportdashesit qe do te marrin pjese ne kete aktivitet te jene te pajisur me karte identiteti dhe te mos kene me vetebr
br
a sende te fortabr
b shishe te cfaredollojbr
c fishekzjarrebr
d monedha apo metale te cfaredollojbr
br
Ne te kundert nuk do te lejohen te futen ne stadiumbr
br
Ne hyrje te stadiumit do te kontrollohen te gjithe sportdashesitbr
br
Te gjitha lokalet qe ndodhen ne Bulevardin Aqif Pasha nga Stadiumi deri tek Shatervani nga ora 1200 dhe deri ne perfundim te ndeshjes do te jene te mbyllurabr
br
Ne te gjitha ballkonet ambientet dhe pallatet perreth Stadiumit nuk do te lejohen persona qe nuk jane pjesetare te familjesbr
br
Drejtoria Policise Elbasan i kerkon qytetareve qe te minimizojne me date 8 Tetor 2015 levizjen e tyre me automjet brenda qytetit te Elbasanit cka do te sillte nje ndihmese te madhe ne zhvillimin sa me normal te ketij aktiviteti

lang enUS

p idlastbrbr