A është një djalë i ri në jetën e Jessica’s?Këngëtarja dhe aktorja – e cila më parë ka qenë në lidhje me sportistin Tony Romo dhe këngëtarët John Mayer dhe Billy Corgan – ka thënë se jeta e saj e dashurisë është në rrugën e drejtë.“Ndonjëherë edhe nuk nuk kam pasur të dashur”, thotë ajo, duke lënë të kuptohet se ajo është në një lidhje të re.Simpson tregon se si është ndjerë ajo pa të dashur? .“Ha çfarë ju bën mirë. Puno çfarë dëshiron. Kujdesu sa më shumë për vetën”, ka thënë ajo.Raportet e fundit thonë se Jessica (29) me në fund ka mësuar se si të hidhet në përqafim duke treguar cilësitë e saja seksuale.“Jessica ka bërë një kthesë të madhe në vetëbesimin e saj”, i ka thënë një burim tabloidit National Enquirer.