01/03/10 00:05Jetmiri dhe Rezarta luajnë me njeri-tjetrin. Është Rezarta ajo që shkon e para e i afrohet Jetmirit dhe fillon ta ngacmojë me duar. Ai bën të vështirin, por ajo e provokon me cfarëdolloj mënyre që ai mos ti rezistojë. Kur ajo i thotë se e do, ai ia kthen me shaka se nuk e do, ndërsa ajo, duke vazhduar lojën, i thotë se do ta dhunojë e nuk do pyesë fare për ligjin. Të dy vrapojnë rreth një tavoline, ku njera për ta kapur e tjetri për ti shpëtuar. Pranë tyre vjen edhe Bledi me Erionin ku i ngacmojnë për veprimet e tyre. Erioni i tregon Mirit se e dashura e tij, pak më parë po kërcente me Valonin dhe kur ai i kishte thënë se do tregonte, ajo i ishte përgjigjur vetë Miri ka thënë se jemi cift i hapur. Jetmiri nuk e merr aspak seriozisht këtë shprehje, por vazhdon të luajë me Rezartën dhe i thotë se gjithë kjo energji e saja me siguri ka ardhur nga birrat që ka pirë. Unë nuk mund të të jepem kaq lehtë- i thotë ai me shaka e dy të rinjtë vazhdojnë të luajnë për disa minuta, derisa Miri përgatit një kafe e del për të pirë cigare në kopsht, ndërsa Rezarta mbetet e vetme në dhomën e gjumit.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));