Maqedonia

Trajneri i Maqedonise Mirsad Jonuz ka paralajmeruar Shqiperine se do te hedhe ne fushen e lojes nje skuader mjaft ofensive. Tekniku 48-vjecar eshte shprehur i kenaqur nga kushtet qe skuadra e tij ka gjetur ne Pogradec ndersa theksoi se ndeshja e sotme ne Korce eshte nje mundesi e mire per te testuar lojtaret e rinj. U pritem ne menyre te shkelqyer. Po ashtu mund te flas me alternativa per hotelin dhe terrenin stervitor. I kemi kushtuar vemendje te vecante fazes sulmuese te lojes por jemi perqendruar edhe ne aspektin difensiv dhe ne vendosjen e skuadres kur kundershtaret sulmojne deklaroi Jonuz. Kemi punuar edhe per vendosjen taktike. Eumlshte e rendesishme qe lojtaret te shfaqin deshire per te luftuar dhe per te zbatuar detyrat e kerkuara perballe Shqiperise.