Lionel Messi ka një falënderim për të gjitha ata që e ndjekin atë në rrjetet sociale. Superylli i Barcelonës ka publikuar një video 22 sekondëshe me anë të së cilës falënderon ndejëksit në Facebook, Instagram dhe në të gjitha rrjetet sociale.
"Jam falënderues dhe mirënjohës për të gjithë atë që bëni ju për mua. Faleminderit që më ndiqni në rrjetet sociale, Facebook dhe rrjetet e tjera. Jam mirënjoohës për mësazhet e juaja dhe përkrahjen që ma keni dhënë gjithmonë" është mesazhi i Messit për ju./Indeksonline/

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


https://