Ka qenë 26 vjeç që kur Julia Roberts u shfaq për të parën herë  në kopertinën e  revistës People si femra më e bukur, dhe ende vazhdon të jetë e preferuara.


 Julia Roberts është gruaja më e bukur në botë  e vitit 2017! Mësoni sekretet e saj të bukurisë  për të qëndruar të rinj vetëm në revistën People.


Ylli mahnitës ka thyer rekord për të pestin herë si  gruaja më e bukur në botë dhe pse ajo vështirë ta besojë këtë gjë.  Ndihem shumë e vlerësuar, ka thënë ajo për kryeredaktorin e revistës, Jess Cagle. 


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter