Mbrojtësi Julian Brahja është bashkuar me Laçin, ndërkohë që me skuadrën e Edi Martinit mund të përfshihet edhe elbasanasi Hetlem Capja, një lojtar me eksperiencë edhe te Tirana e Dinamo. Laci largoi kroatët Guerrib dhe Shimiç, pasi menaxheri i tyre Nikoliç kërkoi shuma financiare të papërballueshme financiare.


E Shtune, 25 Korrik 2009