Keshilli i Larte i Drejtesise eshte duke kryer nje inspektim te befasishem ne Gjykaten e Tiranes.

Ne kete proces jane duke marre pjese 12 inspektore.

Kontrolli po monitorohet nga nenkryetari i KLD-se Kreshnik Spahiu.

Ne Gjykaten e Tiranes nuk ka rregull disipline dhe solemnitet. Qytetaret zvarriten ne procese maratone qe zgjaten vite te tera eshte shprehur Spahiu.