E premte 23 Mars 2012 1711

Bujar LeskajKreu i kontrollit te larte te shtetit ka akuzuar prokurorine se nuk bashkepunon per zbardhjen e rasteve qe KLSH konstaton gjate kontrolleve ne institucione.Sipas Bujar Leskajt vetem 10 ceshtje ka hetuar deri tani prokuroria nga lista e shkeljeve te konstatuara. Gjate firmosjes se nje marreveshjeje bashkepunimi mes Kontrollit te Larte te Shtetit dhe Autoritetit te Konkurrences u konstatua se prioritet per hetim kesaj radhe do te kene prokurimet publike.


 


Komente

Facebook