TIRANE- Konferenca e Kryetarëve të Grupeve Parlamentare ka nisur mbledhjen per miratimin e kalendarit 3-javor të punimeve të Kuvendit.


Mbledhja vjen vetem pak dite para nisjes se sesionit te ri parlamentar, qe starton punen ditën e hënë më 3 shtator.


Nje dite me pare, Kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli, teksa njoftoi nisjen e sesionit te ri parlamentar, beri me dije dhe mbajtjen e Konferences se Kryetareve.