Ndeshjet e sotme


Grupi C


Ora 18.00 Spanjë-Itali


Grupi C


Ora 20.45  Irlandë-Kroaci


Ndeshjet e nesërme


Grupi D


Ora 18.00 Francë-Angli


Grupi D


Ora 20.45 Ukrainë-Suedi


Ndeshjet e djeshme


Grupi B Holandë-Danimarkë  1-0


M. Krohn-Dehli


Grupi B Gjermani-Portugali 1-0


Kalendari, ndeshjet dje dhe sot burimi: Gazeta Shqip