kaliforniNjë person ka hapur zjarr duke vrarë 6 persona dhe plagosur 7 te tjere në qytetin kalifornian Santa Barbara pranë universitetit të qytetit. Mes të vrarëve është edhe personi që ka kryer sulmin  e armatosur.


Sipas burimeve të policisë lokale, të shtënat kanë ardhur nga disa drejtime, prandaj po hetohet në disa skena krimi. Janë ende të paqarta shkaqet që e shtynë personin, deri tani të paidentifikuar të kryente vrasjen masive.


24 maj 2014 (gazeta-Shqip.com)


 


Ky shkrim Kaliforni, të shtëna pranë universitetit, 6 të vrarë, 7 të plagosur u publikua me pare te Gazeta SHQIP.